Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Egy alomból származó két bak 7,5 hónapos tengeri malacom van. Nagyon kötődnek/kötődtek egymáshoz, néha odakapott az egyik a másiknak, de nem volt gyakori. Viszont az elmúlt fél hétben állandóan birkóznak, összekapnak, fogukat csattogtatják. (lány malaccal soha nem találkoztak) Már nem is merem őket egyedül hagyni, nehogy valami komolyabb baj történjen. Miért kezdtek el verekedni? Talán az ivartalanítás után lenyugodnának és visszatérne minden a régi kerékvágásba? Vagy mit tehetnék, mit ajánl? Megválni az egyiktől, vagy külön ketrecbe nem szeretném tenni őket. Előre is köszönöm a válaszát!

2015.06.20

Állatorvos

Két felnőtt hím tengerimalac között gyakran konfliktusok alakulnak ki. Próbálja jelentősen növelni az életterüket és tegyen be több búvóhelyet, etetőt, itatót. Az ivartalanítás is segíthet. Ha állandósulnak a konfliktusok, akkor mindenképpen szét kell választani az állatokat, hiszen az jelentős stresszel jár. Ha erre kerülne sor, akkor az ivartalanított hímek mellé vegyen nőstény társakat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem