Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Az lenne a kérdésem..,hogy nyuszimnak vettünk előre egy ketrecet,akitől vettük az azt mondta ,hogy jó nyuszinak is …ezt a netről vettem át egy személytől nem állatbolt..Mivel nem voltam tisztában a méretekkel utána szembesültem egy állatboltban ,hogy sokkal nagyobb ketrecre van szüksége…A kérdésem az,hogy most veszek neki egy nagyobb ketrecet holnap akkor átfog e tudni szokni abba..mondjuk még ebben sem szokta meg a szobatisztaságot…hagyjam benne pár napig ,hogy szokja az újat vagy ,hogy csináljam?nagyon köszönöm..

2014.05.09

Állatorvos

Nyugodtan tegye át a nyuszit a nagyobb ketrecbe, jobban fogja érezni magát. Könnyebben lesz szobatiszta is, ha nagyobb a helye és a WC jobban elkülönül a ketrec egyéb részeitől.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem