Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktor/nő!
Van egy 9 éves, keverék kutyám, aki hónapok óta gyógyszeres kezelés alatt áll, gerincvelő gyulladás miatt. A betegsége kezdete óta rendszeresen kap gyógyszereket, és nem tudom, azoktól-e, de a kutyának nagyon rossz étvágya van, az etetés folyamatos küzdelem és találgatás, hogy mit hajlandó megenni.
Mivel kiskora óta fehérjeallergiás (baromfi), így nem adhatunk neki bármit enni, csak olyat, amiben az biztos nincs benne.
Tudna esetleg valamilyen ötletet adni, hogy mivel lehetne javítani az étvágyán (a B-vitamin nem igazán vált be), vagy van-e olyan eledel, amit ő is megehet?
Köszönettel:
Kürti Anita

2015.06.26

Állatorvos

Sajnos a gyógyszerek okozhatnak ilyesmit. Mindenképpen beszéljen erről a kezelő állatorvossal. Fontos lenne tudni, hogy a kutya kap-e olyan gyógyszert, ami védi a gyomor nyálkahártyát (pl.:Quamatel). A kutya étvágyát valószínűleg az fogja visszahozni, ha végre abba lehet hagyni a gyógyszereket…Addig megpróbálhatnak házi koszttal (pl.: húsleves sok zöldséggel, tésztával) kedveskedni neki, csak megvan annak a veszélye , hogy gyógyulása után nem lesz könnyű visszatérni a régi kerékvágásba. A kutyák sokszor a konzerveket is ízletesebbnek találják, mint a szárazat. Manapság már számos olyan konzerv és száraztáp létezik, ami nem tartalmaz baromfihúst, menjen be egy üzletbe és kérje az eladók segítségét.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem