Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy fiú kutyusunk, panelban lakunk. A házban több lány kutya is lakik, és amikor ők tüzelnek (főleg az egyik) alig bírunk a fiúval, egyfolytában sír, nyüszög, hisztizik, alig eszik (egyébként nagyon csendes kutyus). Ivartalanítani nem akarjuk, kislányt nem tudunk neki szerezni. Mit lehetne tenni, hogy könnyebben elviselje (elviseljük) ezeket az időszakokat? Válaszát előre is köszönöm.

2015.06.28

Állatorvos

Miért nem akarják ivartalanítani a kutyát? Ha nincsenek tenyésztési szándékaik, akkor az lenne neki a legjobb. Ha a műtétet semmiképpen nem akarják, akkor megpróbálkozhatnak különböző nyugtató hatású készítményekkel (pl.:Calmex, Kalm Aid).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem