Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van egy 9 hónapos kutyánk, 9 hetes kora óta van nálunk. Eddig semmi rosszat nem csinált, cipőt sem rágott szét. Kertes házban lakunk kint és bent is tartózkodik. A teraszon van kutyaháza, bent is van helye. Ma reggelre sajnos szétrágta a kanapé sarkát,középen kitépkedte a szálakat. Miért, nem tudjuk. Ugyan annyi időt játszunk vele, a megszokott időben.Egész nap van valaki itthon. Kutyaiskolába is járunk vele, de nem szeretnénk ha a bútort is szétrágná. Arra gondoltunk,hogy ezek után nem engedjük be a lakásba,de nem tudjuk ez jó döntés lenne-e.Viszont azt sem szeretnénk,ha újra kárt csinálna. Vagy zárjuk be egy másik helységbe éjszaka? Ma mindenképp ezt tesszük,reméljük tudja majd miért. Nagyon várjuk a tanácsát! Köszönjük!

2015.07.04

Állatorvos

Ha olyan helyiségbe zárják, ahol nem tud kárt tenni, az jó megoldás, egyéb helyeken pedig csak a gazdik társaságában legyen. Ha a teraszon hagyják éjszakára számítsanak arra, hogy sokat fog ugatni és ennyi idő távlatából nem fogja tudni, hogy miért zárták ki, vagyis a probléma nincs hosszú távra megoldva.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem