EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

3 hónapos labrador kölyökkutyánkat 1 hónap lakásban tartózkodás után szeretnénk kiszoktatni (időközben készült el neki az udvaron egy 40 m2-es bekerített rész). Az elmúlt hétvégén szombat reggel kitettük, és néha bementünk hozzá, játszottunk vele, oda vittük neki az ételeket, természetesen ott van neki ivóvíz és a játékai is. Éjjel éjfél után beengedtük. Másnap reggel szintén reggel kivittük a kenneljébe, ahol azóta is van. Tehát éjszakára sem engedtük ki, és be a lakásba sem. Vasárnap észrevehetően kevesebbszer és kevesebbet ugatott, jobban elfoglalta/feltalálta magát, igazán birtokba vette a helyet és a házát is.
Érdeklődni szeretnék, hogy szakember szemmel., Ön szerint így jól csináltuk-e. Nem okozunk-e neki lelki traumát, ha hagyjuk ugatni 15-30 percekig (ezután általában feladja, és elfoglalja magát). Szerencsére a helyet szerezi, a kutyaházát szintén. Csak az egyedülléttel van problémája, szerintünk ezért ugat.
Mivel mától dolgozunk, reggel fél-7 től este 5-ig egyedül van/lesz a kutyus. Mit gondol, meg fogja szokni (hisz a hétvégi eredményeink is bíztatóak)?

Várom válaszát!
Köszönöm!

2015.07.15

Állatorvos
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem