Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A Meradog pure lazac és rizs, Meradog pure bárány és rizs jó választás lenne 10 hónapos 8 kg-os terriernek ? Eddig Pro Plan lazacossal etettük, sajnos megváltozott anyagi helyzetünk miatt,most nem tudjuk már azt venni.Ennek az ára még megfizethető lenne számunkra. Az összetétele egy kicsit bizonytalanná tesz bennünket. Válaszát köszönjük!

2015.07.15

Állatorvos

Ha az anyagi helyzet úgy alakul, akkor az a család minden tagját érinti, nem csak a kutyát. Mivel a kutya még nincs egy éves, ezért junior tápot vásároljanak neki mindenképpen. A Meradoggal kapcsolatban személyes tapasztalatom nincsen, de az összetétele alapján középkategóriás táp. Megpróbálhatják még a Purina Puppy Chow tápot is. A tápváltás 5-7 napos átmenettel, fokozatosan történjen, úgy, hogy a régi táp arányát fokozatosan csökkentik, míg az újét növelik. Ha a kutya széklete formált, jókedvű, szőre csillogó, akkor megfelelő tápot etetnek. Ne aggódjanak rengeteg boldog és egészséges kutya él, akinek a gazdái nem, vagy átmenetileg nem engedhetik meg maguknak, hogy prémium tápot etessenek.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem