Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő. Két cicám van, az egyik cicám nem hajlandó, semmiféle száraz kaját megenni.Több fajtát is kipróbáltam, és beáztatva is kínáltam neki. A fogait féltem ezért kérem, hogy segítsen mit tehetnék?Köszönöm a válaszát. Z. Eszter

2014.05.11

Állatorvos

Egy felnőtt macska étkezési szokásait nagyon nehéz megváltoztatni, sokszor szinte lehetetlen. Ha a cica megeszi a jó minőségű konzerveket (pl.: Select Gold, Real Nature, Bio Plan stb.), akkor semmi gond nincs. A száraztápot fogyasztó macskák között is gyakori a fogkő és az egyéb fogproblémák. Ha a cica fogai miatt aggódik, akkor próbálkozzon a fogmosással. Léteznek kifejezetten macskák számára gyártott, fogkrémek a hozzájuk tartozó fogkefével.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem