Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Elpusztult az anya cica , és itt maradt két kis kölyök , akik még szoptak de a szemük már nyitva van .
Van esélyük az életben maradásukhoz ?
Mit tanácsol mit tehetek ennek érdekében ?
Üdvözlettel : Teréz

2015.08.15

Állatorvos

Van esélyük. Vásárolni kell macskatejpótló tápszert állatorvosnál, állatpatikában. A kölyköket 3-4 óránként éjjel nappal testhőmérsékletű tápszerrel kell etetni. Az etetésekhez cumisüveget vagy fecskendőt használjon. A kiscicák még nem tudnak maguktól üríteni, ezért minden etetés után langyos vizes vattával kell dörzsölgetni a végbélnyílás környékét, mintha csak az anyamacska nyalogatná őket. Négy-öt hetes koruk körül meg lehet próbálni a fokozatos hozzátáplálást kölyök konzervvel és nagyon apró szemű száraz táppal (pl.: Select Gold babycat konzerv és száraztáp). A Fressnapf oldalán megjelent egy cikk ebben a témában, azt érdemes elolvasni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem