Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő/ úr!

Nyolcéves, kis termetű golden retriverem nagyon fél a vihartól. Próbálkoztunk már különféle nyugtatókkal, vegyes eredményekkel. Legutóbb azt tanácsolták, hogy próbáljuk ki a xanaxot, így a tehnapi viharban azt kapott, öt, majd másfél óra múlva négy darab 0,25-ös tablettát. Szinte semmi hatását nem észleltük. Sajnos már csak néhány darab maradt, a mai esti viharra biztosan nem lesz elég, azonban van itthon Calmexünk. A kérdésem az lenne, hogy nem veszélyes-e a két gyógyszer “keverése” közel egy egész nap elteltével? Ha tegnap Xanaxot kapott, kaphat-e ma Calmexet?
Előre is köszönöm a válaszát!

2015.08.18

Állatorvos

Nyugodtan kaphat Calmex tablettát egy nappal a Xanax után. Szerintem vegye fel a kapcsolatot egy viselkedésterápiával foglalkozó szakemberrel (pl.: Dr. Sátori Ágnes), aki tud segíteni abban, hogy hogyan lehetne oldani ezt a félelmet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem