Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 8éves cicám két hónapja beteg lett. Sokszor voltunk orvosnál vele, nagyon sokáig keveset vagy szinte semmit nem evett. 3,1kg-ról lefogyott 2,4kg-ra. Legutolsó kezeléskor kapott hosszú idejű antibiotikum injekciót, illetve Synbiotic D-C kapszulát napi 1db-ot. A kezelés után két nappal elkezdett enni, és a közérzete is sokat javult. Kérdezném hogy amit kapott (5db kapszula), az elfogyott de még kicsit morog a gyomra, hogy adhatok-e még neki ebből a kapszulából.
Köszönöttel:
Klára

2015.08.26

Állatorvos

Erről mindenképpen kezelő állatorvosát kérdezze meg (akár telefonon), hiszen ő ismeri igazán az állat állapotát és betegségének lefolyását. Én csak annyit mondhatok, hogy a probiotikummal nem lehet ártani a cicának, valószínűleg a kezelő orvosa is ezt fogja mondani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem