Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

5 és fél éves ivartalanított kandúr cicánknak 2 éve diagnosztizáltak húgykövességet.Azóta napi szinten kap gyógytápot és Methazid tablettát,amit a nedves eledelbe keverek el neki por formában.

Gyógytápot ezt a típust használjuk: http://www.fressnapf.hu/petbalance_medica_also_hugyuti_betegsegek_kezelesere_cicak_szamara_marhas_2_5_kg/

A kérdésem az lenne,hogy ha ezt a húgykő oldó tápot eszi minden nap,akkor a mellé kapott alutasakos,nedves eledelhez szükséges Methazid tablettát adni?

A cica évente kétszer van rosszabbul,de mindíg olyankor amikor elfogyott a táp és hírtelen nem tudtam pótolni.Mindennek ellenére szerencsére még katéterezni sem kellett.A Prednisolon-Richter 5mg tbl-tól eddig mindíg jobban lett(3 napig 2xfelet kapott),nah és közben gyorsan vettünk neki tápot és elkezdte enni.

Tehát elég Önmagában a táp,vagy adjam azért a Methazidot is?

Előre is köszönöm válaszát!!

2015.09.21

Állatorvos

Erre a kérdésre csak a kezelő állatorvos válaszolhat. Én a távolból nem állíthatok le gyógyszert. Sok esetben fenntartó kezelésnek elegendő a diétás táp. Beszéljen a kezelő állatorvossal. Érdemes lehet egy vizeletvizsgálatot végezni úgy, hogy nem kap Methazid tablettát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem