EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!

Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy cicám nagyon szereti a fit fun marha izű kutya konzervet. Természetesen cica konzervvel etetem friskies kitekat whiskas de azt hallottam róluk, hogy tele vannak szìnezék anyagokkal ezért àttérünk a fit fun cica konzervre de szeretném megkérdezni, hogy mellette adhatok neki kutya konzervet? Ha igen milyen időközönként? (hetente, naponta) Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel

Ibolya

2015.09.24

Állatorvos

Ha lehet cicakonzervet adjon a cicának, biztosan azt is szereti. Sokféle van, biztosan talál olyat, amiért ugyanannyira lelkesedik, minta kutyakonzervért. Ennek ellenére attól nyilván nem lesz beteg, ha alkalmanként (heti 1x-2x) kap nasiként egy kis kutyakonzervet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem