Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 6 éves argentin dogom hátsó lábának egyik ujjáról a bőr párnát teljesen lerágta.Sajnos ez már nem az első eset, és idegen anyagot soha nem találtam benne. Ön szerint mi lehet az oka? Előre is köszönöm a válaszát!

2014.05.16

Állatorvos

Meg kellene vizsgálni a kutya lábujját. Lehetséges, hogy valami olyan probléma van, ami szabad szemmel nem látható. Sajnos előfordul, hogy egy olyan idegentest okoz ilyen tüneteket, ami már régóta azon a területen van. Röntgent is érdemes lenne készíteni a tájékról. Ha most éppen lerágta a talppárnáját, akkor hasznos lenne elvinni orvoshoz, hogy jó alaposan kitisztítsák, esetleg megkapargassák azt a területet, hátha sikerül akár olyasmit is eltávolítani, amit nem látnak. Természetesen csak a vizsgáló állatorvos dönthet felelősen arról, hogy Ő mit lát a legjobbnak.  Sajnos viselkedési probléma is állhat a háttérben…

Vissza a kérdésekhez