Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Görényünk (kb. nyolc hetes) második napja kicsit sántít az egyik lábára. Ezt elsőként játék közben, minden előjel vagy észlelhető behatás nélkül vettük észre. Körmeit levágtuk (azt hittük az okozza) nem változott a helyzet. Étvágya, “rosszasága”, látható közérzete a régi…
Álló helyzetben annyi tűnt fel, hogy a fájós (nyomásra, mozgatásra nem érzékenyebb) lábán ujjait összébb zárva tartja mint a másikon.

2015.10.05

Állatorvos

Ha egy ilyen jellegű probléma 2-3 nap alatt nem múlik el kímélő életmód hatására, akkor mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Szükség lehet fájdalomcsillapítóra és ha a kúra után is sántít, vagy a sántaság visszatér, akkor röntgen felvételt is kell készíteni. Remélhetőleg csak egy kisebb rándulásról van szó, ami rendeződik.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem