Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Múlt héten kétszer is arra lettem figyelmes, hogy a kiscicám etetője melletti szőnyegen hányás található (inkább emésztetlen darabok, nem hatalmas mennyiség) A cicának semmi baja látszólag, nem levert, nem étvágytalan (sőt), mozgékony. Igaziból nem is látom, hogy mikor csinálhatta, mert furcsa hangokra sem lettem figyelmes, illetve hosszú időre sem vonul el. Lehet hogy túl sokat habzsol egyszerre, és megterheli a gyomrát? vagy az étkezés utáni rohangálástól keveredhet fel a gyomra? esetleg cicafüvet kéne neki betenni (benti cica)? van okom aggodalomra, mutassam meg orvosnak?

2015.10.07

Állatorvos

Mindenképpen  mutassa meg orvosnak a kiscicát (gondolom fiatal állat), mert ki kell zárni azt, hogy a cica esetleg lenyelt valamit (játék egy darabja, bármilyen apró tárgy). Fiatal állatoknál gyakran előfordul az ilyesmi és az okozhat ilyen tüneteket. Felmerülhet az is, hogy a gyomorban szőrgombóc van, ilyenkor szőrgombócoldó paszta alkalmazása szükséges (pl.: Maltsoft, Bezopet).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem