Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Kutyánk bolhairtós kezelés után is folyamatosan vakarózik. Mit tud javasolni? Esetleg melyik termék az ami 100%-an használ?

2015.10.11

Állatorvos

Ellenőrizni kellene bolhafésűvel, hogy a kutya valóban nem bolhás-e. Ha nem bolhás, akkor ellenőrizni kell a bőr állapotát, meg kell vizsgálni a bűzmirigyeket. Ha nem látszik semmilyen parazita vagy egyéb fertőzésre utaló jel, akkor felmerül az allergia gyanúja. Vigye orvoshoz a kutyát. Sokféle hatékony bolhairtó létezik, a teljesség igénye nélkül felsorolok néhányat: Advantix, Duowin, Vectra 3D, Practic cseppek, Foresto nyakörv, Kiltix nyakörv, Bravecto tabletta…stb. Ha a kutya bolhanyál allergiás, akkor ha csak 1-2 bolha csípi meg, akkor is hevesen fog vakarózni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem