Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Német-juhász kutyám allergiás a csirkére. Vettem már struccos tápot, halas tápot, annál is észrevettük a kaparózást. Jelenleg bárányos tápot eszik, amitől tünetmentes. Kérdésem lenne, hogy évekig lehet-e ugyanazt a tápot etetni. Szeretnék esetleg váltani nyulas-lazacos tápra (egyfajta tápon belül), de félek, hogy a nyúlhús is hasonló reakciókat okoz, mint a csirke.
Várom válaszát.

2015.11.18

Állatorvos

Ha prémium minőségű tápot kap a kutya, akkor nyugodtan ehet egyfélét hosszú távon is. Mivel talált egy tápot, amitől tünetmentes “könnyű” helyzetben van, sokan örülnének ennek. Miért akar váltani? Ha mindenképpen váltani akar, akkor ki kell próbálnia az új tápot, ha 2 hét alatt nem jelentkeznek tünetek, akkor nem érzékeny rá, ha pedig vakarózik, akkor nem eheti. Minden más új étellel így kell eljárni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem