Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! Mi az Ön véleménye a Cibau Sensitive Fich Medium kajáról ? A beltartalmi értéke alapján jónak tűnik, úgy gondolom.Válaszát előre is nagyon köszönöm.
Szép napot kívánok!

2015.10.28

Állatorvos

Én is csak a beltartalmi értékei alapján tudom megítélni a tápot, mert sajnos saját tapasztalataim nincsenek vele a kapcsolatban. Az összetétele alapján jónak tűnik. Nyugodtan próbálja ki a tápot, és figyelje a kutyáját. Ha normális színű, mennyiségű és állagú bélsarat ürít és a jó kondícióját is megtartja, bundája pedig szép csillogó hetek múlva is, akkor a táp bevált. Még a jó tápok között is van olyan, hogy az egyik kutyának nagyon beválik, míg egy másiknak problémái vannak. Ez nem a táp hibája, hanem egyedi érzékenység, egyedi tulajdonság. Fontos, hogy ne hirtelen váltson tápot, mert az hasmenést okozhat akkor is, ha amúgy a későbbiekben probléma nélkül fogyasztaná az állat. A váltás, fokozatosan, 5-7 napos átmenettel történjen, úgy, hogy a régi táp mennyiségét fokozatosan csökkentik, ezzel párhuzamosan az újét pedig növelik.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem