Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktorno!

Egy nagyon fontos kerdessel fordulok onhoz ,a csincsillamnak a nemiszerve kint log es nyalogatja .lyenkor mi a teendo vagy Miert csinalja mi az oka?

2015.12.25

Állatorvos

Ha folyamatosan kint lóg, akkor valószínűleg valami akadályozza a visszahúzódását. Ilyenkor sürgősen állatorvoshoz kell fordulni. Addig is meg kell akadályozni a terület szennyeződését és sérülését. Az állat környezetéből el kell távolítani a szúrós alomanyagokat, a területet, többször le kell öblíteni hideg vízzel. Nézze meg, hogy nem tekeredett-e valami a nemi szervre (hajszál stb). Ha vissza tudja húzni, akkor lehet, hogy gyulladásban van a terület és fáj neki.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem