EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van egy két év körüli fiú hosszú szőrű tengerimalacunk akinek a szőrén több lapos kisebb nagyobb valamit találtunk és az oldalán egy részen és két füle mögött kicsit ki hullott a szőr.Mi lehet ez ? Fürdetés használhat vagy mivel lehetne tőlük megszabadulni? Előre is köszönöm!

2015.11.23

Állatorvos

A lapos valamik hámló bőrdarabok? Vakarózik az állat? Ha vakarózik is, akkor lehet a háttérben parazitás fertőzés (rühösség). Ilyenkor hatékony az SH-Rodemectin, de állatorvos injekcióval is kezelheti az állatot. Nagyon fontos a ketrec alapos takarítása és az alomcsere (a jelenleg használt almot érdemes kidobni és egy teljesen új csomagot nyitni). A hámlás hátterében lehet gombás fertőzés is. Mutassa meg az állatot állatorvosnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem