EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy 2éves fiu bichon kiskutyám,és elviselhetetlenül szemtelen és rossz.Nem tudom már mit csináljak vele! 0-24es energia van benne és ha nem tudunk vele foglalkozni egyből rongál és bajt csinál,ha pedig összeszidom játéknak veszi azt is! Ötlet?
Köszönöm válaszát!

2015.11.26

Állatorvos

Szerintem járjon a kutyával  kutyaiskolába, ott Ön is és a kutya is sokat tanulhatnak. Valószínűleg a kutya szemében Ön nem falkavezér. Ez nem olyasmi, amit néhány mondatban le lehet írni, meg kell tanulni, hogy hogyan viselkedjen ahhoz, hogy a kutya hallgasson Önre. Mindemellett alapvető, hogy a kutyának elegendő fizikai és szellemi elfoglaltságot kell biztosítania ahhoz, hogy jól érezze magát és megfelelő módon tudja levezetni az energiáit.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem