Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Nagy aggodalommal fordulok Önhöz, mivel a 8 hónapos palotapincsi kiskutyám nem tud, vagy nem akar ugatni! Kisebb korában sokat hallottam, szinte minden miatt jelzett,ha éhes volt, ha játszani szeretett volna. Majd később ez elmaradt, és felváltotta a nyüszögés. Sajnos hónapok óta nem hallottam ugatni! Utalhat ez a viselkedés esetleg egy problémára? Előre is köszönöm válaszát!

2015.11.30

Állatorvos

Ha a kutya jókedvű, jó étvágyú, játékos, akkor nem hiszem, hogy nagyon aggódnia kellene. Ennek ellenére meg kellene mutatni a kutyát állatorvosnak, mert vizsgálat nélkül semmi biztosat nem lehet mondani. Az is lehet, hogy bizonyos dolgokkal (játékokkal) ki lehet provokálni az ugatást, ha ez sikerül, akkor csak arról van szó, hogy a kutya nem ugatós típus, ami nem egy hátrány.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem