Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
6 hónapos golden retriever szuka kutyánk van.
Az utazással vannak problémáink, az autóban állandóan hány. Próbáltuk fogokozatosan hozzászoktatni de semmi nem segít. Nem az autótól retteg, szerintünk simán csak felkavarodik a gyomra. Volt hogy be is piszkított. Nagyon szeretném kutyaiskolába vinni, de a legközelebbi is 10 km-re van, ami a mi kutyánknál legalább 5x-i hányást jelent. (Próbáltuk). Próbáltam vele utazás előtt homeopátiás szert, az az 5x-i hányást 1-re csökkentette de így is volt. Az állatorvosunk szerint van gyógyszer de nagyon drága, vagy olyan lehetőség van, ami olcsóbb de elkábítja a kutyát. Érdeklődnék, tudna-e javasolni olyan szerint ami segíthet nekünk. Köszönettel

2015.12.08

Állatorvos

Van remény arra, hogy a kutya ezt kinövi. Az ilyen jellegű hányást nem a gyomor felkavarodása okozza, ez úgynevezett centrális hányás, az imbolygó helyzetből adódik. A nagyon hatékony hányáscsillapító valóban drága (Cerenia), de hosszú utaknál azért érdemes kipróbálni alkalmanként. Ezen kívül valóban a homeopátiás szerek  léteznek, illetve  utazási tabletták vannak forgalomban. Ki kell próbálni őket. Már az is nagy szó, ha 5 hányás helyett csak egy van. Emiatt azért ne hagyják ki a kutyaiskolát, mert az nagyon fontos egy fiatal kutya életében, fontosabb, mint amennyi kellemetlenséget a hányás okoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem