Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő! 8 hónapos keverék kutyám van. 7 hónaposan felnőtt tápot kapott, mert az volt otthon. S azóta is azt kap. Mennyire ártok vele neki? Ja igen és az hozzátartozik, hogy a mellső lába merev az egyik. Kapott is milgamma N lágy gyógyszert. Ami jelenleg szünetelve van.
Köszönöm válaszát!

Detti

2016.01.08

Állatorvos

Erre a kérdésre csak azt válaszolhatom, hogy az optimális fejlődés érdekében fontos az, hogy az állat növendék korában a korának megfelelő tápot kapja. Nyilván sok kutya nő fel úgy, hogy nem kapja meg azt, ami az optimális és mégsincs látható egészségügyi problémája, de gazdiként az a feladatunk, hogy amennyiben ez lehetséges a legjobbat nyújtsuk…A lábproblémát mindenképpen ki kellene vizsgáltatni, csak pontos diagnózis birtokában lehet megfelelő kezelést alkalmazni. El kell dönteni, hogy a probléma ortopédiai vagy neurológiai-e.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem