EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Karácsonykor utazunk vidékre, és sajnos a kutyánk hajlamos az utazási betegségre. Próbálkoztunk azzal, hogy nem adunk neki enni előtte, de így is hányt gyomorsavat, és egész úton látszott rajta, hogy nincs jól. Van olyan gyógyszer, ami adható neki utazási betegségre? Esetleg a daedalon náluk is alkalmazható? Vagy van kifejezetten kutyák részére valami gyógyszer? Köszönöm válaszát? 🙂

2015.12.22

Állatorvos

Léteznek utazási tabletták és homeopátiás gyógyszerek is. Ha egyszeri hosszú útra keresnek jó megoldást, akkor a Cerenia tablettát javaslom, ami sajnos nem olcsó,  de általában elég hatékony. A tablettát állatorvosoktól tudja beszerezni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem