Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Egy udvarban tartott macskám van, amelyet ma reggel játék közben a fejem fölé emeltem, és ekkor az orrváladéka szépen belecseppent mindkét szemembe…
Az a kérdésem, hogy a macska ugyan egészségesnek tűnik, de elkaphatok-e ilyen úton bármilyen betegséget tőle?
Az egészen biztos, hogy érintkezik másik állatokkal is, szokott egeret fogni, és a múlt héten épp egy róka volt itt az udvarban, ahol ő is alszik.
Köszönöm a válaszát és Kellemes Ünnepeket kívánok!

2015.12.25

Állatorvos

Ne aggódjon, ha kiöblítette a szemét, akkor nem valószínű, hogy elkapott bármit is. Ha véletlenül mégis kap egy enyhe kötőhártya gyulladást, akkor sem valószínű, hogy nagyon komoly probléma alakulna ki. Sok minden belekerül az ember szemébe anélkül, hogy tudomást szerezne róla és mégse történik semmi komoly. Ha bármilyen tünetet észlel, keresse fel háziorvosát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem