Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Kellemes ünnepet kivánok önnek és családjának!Kérném a tanácsát hogy mit tegyünk a 10 éves kan kutyánkkal,mert nagyon bágyadt és nehezen tud nyelni.Be van dagadva a nyaka mereven áll és lógatja a fejét.Nem hajlandó lefeküdni olyan mintha fájna mindene.2 éve át esett a babesián olyankor volt ilyen de most jó a széklete csak a nehéz nyelés miatt alig eszik.

2015.12.25

Állatorvos

Ilyen esetben mindenképpen sürgősen vigye orvoshoz az állatot. Így a távolból nem tudom felelősen megítélni a helyzet súlyosságát. A leírás alapján felmerül bennem a nyaki porckorongsérv gyanúja is. A leírása alapján a kutyának komoly fájdalmai vannak. Ha a kutya tud nyelni, akkor addig, amíg orvoshoz nem jut, megpróbálhat Algopyrin tablettát adni neki (1/4 tabl./10 kg). Más emberi fájdalomcsillapítót ne alkalmazzon!

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem