Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő.

Még nem volt kan kutyám, így nem tudom, hogy ez most mit jelent. Van egy Labrador kan kölyök kutyánk, aki most 3,5 hónapos és ma este vettem észre elösszőr, hogy kilóg a pénisze. Felnőtt kutyánál tudom, hogy mit jelent, de még az ivarérettséghez is kicsi, ha jól tudom, és eddig ezt nem láttam nála. Ha esetleg tudna segíteni, hogy még is mitől van,vagy félreértettem-e valamit, azt megköszönném.

Várom válaszát: Orosz Anett

2015.12.29

Állatorvos

Az, hogy egy kan kutyának néha egy kicsit kilóg a tasakból a pénisze, de normális rózsaszínű a nyálkahártya és vissza is húzódik, akkor nem kell aggódni. Ha a pénisz tartósan kint van, az állatot ez láthatóan zavarja, a nyálkahártya esetleg sérült, duzzadt, akkor sürgősen forduljon állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem