EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 5 hónapos francia bulldogom van. A napokban vásároltam neki Happy Dog Ireland száraz tápot és figyelmetlenségből nem vettem észre, hogy az felnőtt kutyatáp. Mit tegyek? Adhatom neki? Megkapja a szükséges táp anyagokat? Válaszát előre is köszönöm szépen!

2015.12.31

Állatorvos

Ebben a korban fontos, hogy a korának megfelelő tápot kapja a kutya, főleg ha nagyobb adagot vásárolt, így hosszabb idő alatt  fogy el. Ha nem bontotta ki a tápot, akkor cserélje be, vagy adja el egy másik kutyásnak, akinek megfelelő a táp. Ha már kibontotta a tápot és nincs aki megvegye, akkor kölyöktáphoz kis arányban keverve etesse meg a kutyával.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem