Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!
A napokban szeretnék magamhoz venni egy 2 vagy egy 3.5 hónap körüli bordeauxi dog kölyökkutyát (lakásba, sok sétával), szeretném a segítségét, mi az, amit feltétlenül szükséges ellenőriznem mielőtt elhozom őt? Valamint miket kell mindenképpen beszereznem az érkezéséhez? Nekem a fekhely, etető-itató tál, póráz+nyakörv (vagy hám?) játékkötél, csipogó játék?, rágócsont (hogy ne a bútorokat rágja – ez megoldás lehet?) kutyasíp a tanításhoz, kutyafogkefe, jutalomfalat, minőségi táp jutottak eszembe. Ez mind szükséges? Illetve van bármi más, ami elengedhetetlen?
Továbbá egy ekkora és ilyen típusú kutyának mekkora nyakörvre van szüksége?
Köszönettel, Tünde

2016.01.01

Állatorvos

Szerencsés, ha a kölyök olyan szülőktől származik, amelyek nem szenvednek diszpláziában. A kölyök legyen aktív, élénk. Ebben a korban már szerencsés, ha megkapta legalább az első (ha idősebb, akkor már több) védőoltást és több alkalommal részesült féreghajtásban. Nagyjából mindent felsorolt amire egy kölyöknek szüksége van. A kölyöknek mindenképpen könnyű anyagból válasszon hámot vagy nyakörvet (ez mindegy). Legjobb, ha a kutyával együtt elmegy egy üzletbe és kiválasztja azt a nyakörvet vagy hámot, ami most a legjobban illeszkedik rá, ahogy nő, úgyis újat kell majd venni. Tanításhoz még nagyon hasznos a klikker is, mert ezzel a módszerrel már egészen fiatal kölykök is taníthatók.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem