EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Törpenyúlnak szeretnék prémium minőségű szénát vásárolni, melyik az a termékük, amikről a legjobbak a visszajelzések, azt szeretném, ha biztos kedvelné a szénát a nyuszi. Valamint nyuszinak rágófa, vagy fa fogkoptató termék kapható-e Önöknél? Válaszát előre is köszönöm!

2016.01.08

Állatorvos

A Real Nature szénák nagyon jó minőségűek, én azokat javaslom. Kapható olyan termék, amit a nyuszi rágcsálhat, de erre a célra tökéletesen megfelelnek a fűzfágak, és különböző gyümölcsfák nem permetezett ágai. A nyuszi egészséges fogazatát úgy tudja legjobban megőrizni, ha mindig korlátlan mennyiségben van előtte jó minőségű széna, ez képezze az alaptakarmányt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem