Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Érdeklődni szeretnék, hogy 7 hónapos, kizárólag lakásban tartott kölyökcicát ki lehet-e vinni ilyenkor, télen 10-15 percre a szabadba, sétálni?
Most szokja a hámot, és pár percekre esetleg már ki is vinnénk, de nincs vastag, téli szőrzete, félünk, hogy esetleg megfázik. Várjunk tavaszig a sétával, vagy nem kell félni a megfázástól?
Válaszát előre is köszönöm!
Anna

2016.01.08

Állatorvos

Ha nem a leghidegebb időben viszik ki, akkor 10-15 perc alatt nem fog megfázni, télen is vannak enyhébb napok. A szoktatást meg jó fiatal korban kezdeni, mert később még jobban fog félni a változásoktól. Látni fogják az állaton, ha vacog. A sétákat úgyis lépésről lépésre kell bevezetni, télen elég, ha csak megszokja, hogy ilyen is van, és néhány percet a szabadban tölt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem