Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!

Van egy 4 hónapos csivava kislányom. Pár hete volt gyomorgyulladása, akkor görcsoldót ès azt hiszem immunerősítőt kapott, majd itthon probiotikumot. Ezt követően kapta meg a második kombinált oltását és még aznap megint elkezdett hangosan morogni/korogni a hasa. Visszavittük az állatkórházba vitaminokat kapott és otthoni C vitamin szedést javasoltak. A C vitamintól (50 mg) megint kvartyogott a hasa és nem akart enni, ezért nem adtam többet, de elmúlt. Egy napig rizsdietán volt, jobban lett. Azóta csak a szokásos tápját kapja, de megint hangosan korog a hasa és nem akar lenni. Nem tudom mi lehet a baj? Egyébként Select Gold Mini Juinor Sensitive tápot kap. Keressek más tápot neki? Köszönöm a segítségét.

2016.01.13

Állatorvos

Léteznek állatorvosi gyógytápok, amelyek gyomor és bélbetegségek esetén adhatóak 1-2 héten át (Pl.: Eukanuba Puppy Intestinal). Érdemes a tápot kicsit nedvesen és langyosan kínálni. Néhány hét elteltével, ha rendeződtek a tünetek, akkor meg lehet próbálni szépen fokozatosan visszatérni a jól bevált tápra. Ha újra jelentkeznek a tünetek, akkor meg kell próbálni, más prémium minőségű kölyöktápot. Az érzékeny kutyáknál sokszor nehéz megtalálni azt az ételt, amitől tünetmentesek. Szerintem mindenképpen vigye vissza az orvoshoz a kölyköt és beszéljék át részletesen a problémát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem