Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van egy 8 éves Mini yorkim, akinek fog problémái vannak, valamint érzékeny az emésztése is. Érdeklődnék, hogy a Real Nature termék közül melyik száraz eledelt ajánlja?sokan javasolták, hogy közepes termetű kutyatápot válasszunk, hogy rágjon a kutyus, mivel a mini eledelt csak habzsolja. Mi a véleménye erről? Fogmosással is próbálkozunk. Köszönöm!

2016.01.31

Állatorvos

Ne adjon nagyobb kutyáknak való tápot az állatnak, manapság a prémium tápok gyártói sok szempont alapján nagyon specifikusan igazodnak a különböző igényekhez. A szemcseméret csak egy szempont a sok közül, a rágást másképpen is meg lehet oldani. Ha a kutya szereti a rágószalagokat (pl.: Dentizahn), akkor az például egy jó megoldás. A fogmosás pedig a legjobb dolog amit tehetnek, annál jobban semmivel sem lehet a fogkövek ellen védekezni. A Real Nature tápok közül bármelyiket nyugodtan kipróbálhatja, sajnos egy érzékeny kutyánál csak akkor derül ki, hogy problémát okoz-e egy új táp, ha kipróbálták és 2 hét alatt sem okoz tüneteket. A Real Nature termékek között számos olyan van, ami nem a szokványos fehérjeforrásokat tartalmazza, ezért bízhatunk abban, hogy többféle terméket is gond nélkül ehet a kutya. Új táp etetésénél mindig ügyeljenek a fokozatosságra, mert a hirtelen tápváltás már önmagában is gyomor és bélrendszeri tüneteket okozhat, különösen az érzékeny állatok esetében. A váltás mindig fokozatosan, 5-7 napos átmenettel történjen, úgy, hogy a régi táp mennyiségét fokozatosan csökkentik, míg az újét növelik.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem