EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 3 napja került a családhoz egy 8 hetes yorki. Eddig 1x kakilt akkor nagyon nehezen sikerült neki. Ma regel elég nyugtalan volt kereste a helyet ahova mehetne (természetesen pelenka adott neki ahova elvégezheti) de fent nem sikerült. Igaz baleset néha előfordul de Pisit már kezdi ott megszokni. Levittem egy kicsit hátha majd lent sikerül de ismét semmi. (az első oltása van meg jövő héten kapja a következőt) Mi lehet a gond? Elméletileg gyakrabban kellene elvégeznie a dolgát mert pici még. Enni eszik vizet most már iszik. Esetleg orvoshoz elvigyük mert valami gond lehet vele?
Előre is köszönöm válaszát!

2016.02.16

Állatorvos

Mutassák meg orvosnak a kölyköt, hogy nincsen-e komolyabb székrekedése (nincsen-e nagyobb mennyiségű kemény összeállt bélsár a belekben, amitől segítség nélkül nem tud megszabadulni). Át kell gondolni a kölyök táplálását is, mert valószínűleg azon kell változtatni, hogy ez a probléma megoldódjon. Lehetséges, hogy tápot kell váltani, vagy meg kell próbálni vízbe áztatva kínálni az ételt, esetleg konzerves táplálásra kell áttérni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem