Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő. Egy 4 éves sharpei kan kutyám van. Sújosabb lefojású sharpei láz miatt petbalance medica máj és vese védő száraz tápot adok mellékétkezésként. Tudomásom szerint a sharpei-ek vese, máj és lép betegségre hajlamosak. Milyen terméket tudna ajánlani ezen szervek erősítésére. Illletve milyen jutalom falatokat adhatok amely lehetőleg szinezék és tartositószer mentesek.

Előre is köszönöm válaszát.

2016.02.23

Állatorvos

Ha a kutyának diétára van szüksége, akkor az semmiképpen nem mellékétkezés részét képezi. Beszéljen kezelő állatorvosával és a kutya jelenlegi, laboreredményekkel alátámasztott állapota alapján állítsák be a megfelelő diétát és válasszák ki az esetlegesen szükséges táplálék kiegészítőket. A diétás ételeket nem kell keverni. A rosszul beállított, szükségtelen diéta ártalmas. Ez a fajta valóban hajlamos sokféle betegségre, de amíg ezek nem következnek be, addig a korának megfelelő prémium táp a legjobb választás. A jutalomfalatok között számos nagyon jó minőségű létezik, ilyenek például a Select Gold, PetBalance Medica, Premiere termékei.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem