Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

A hétvégén vadnyulakat találtunk sajnos az anyjuk elpusztult. A nyulakat hazahoztuk, a hétvégén készítettem tejpótlót: tejszínből,tojássárgából, szőlőcukorból, kicsi vizestejből). A héten vettem az Önöknél kapható macskatejport, s a kérdésem az lenne, hogy ez elegendő lesz a nevelésükhöz, vagy esetleg tud e tanácsolni valamit amivel van esélyük az életbenmaradáshoz?

Válaszát előre is köszönöm.

2016.04.01

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Jó lenne tudni a nyuszik korát és általános állapotát!Az is elképzelhető, hogy már nem is anyatejjel táplálkoznak (nyúl fészeklakó állat).

Amennyiben van rá lehetősége vigye el egy egzotikus állatokhoz értő állatorvoshoz (pl,Állatorvosi Egyetem Egzotikus osztály), aki ebben segíteni tud.

Szénát rakjon eléjük mindenképpen esetleg kölyök nyúltápot is, de sajnos a macskatej összetétele nem teljesen azonos a nyúltejével, jobb híján adjon nekik azt is , ha még tényleg szopós korban vannak, de koruktól függően a táplálkozásukon is mihamarabb változtatni kell.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem