Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. 2 napja kapta meg másfél éves nőstény, ivartalanított cicám a kombinált oltását (Leucofeligen Virbac). Észre vettem már azon a napon, amikor megkapta az oltást, hogy nagyon kedvtelen, egész nap csak fekszik, alszik. Kissé mintha sántítana arra a lábára, amelyik oldalra kapta az oltást. Ma már étvágytalan is. Láza nincsen.
Az lenne a kérdésem, hogy ez az oltás után normális vagy esetleg vissza kellene vinnem az állatorvoshoz?

Előre is köszönöm válaszát!

2016.04.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Egy kombinált oltás után teljesen normális 1 max 2 napig, hogy kedvetlenebb, bágyadtabb az állat, így dolgozza fel az immunrendszere a vakcinát. Ennél hosszabb ideig már nem szokott tartani ez az állapot, biztonság kedvéért vigye el felülvizsgálatra  a cicát!

Üdvözlettel

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem