Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 1 éves Német Juhászom van, 2 hete labdázás, futkározás, futtatás után öklendezik, szédeleg és mélyről zihálva veszi a levegőt, inni nem iszik. Fél óra múlva kutya baja. Voltunk dokinál, meghallgatta és szerinte enyhe megfázás lehet, egy picit szárazon húz a tüdeje a hallgatózás alapján. Gyógyszert nem kapott. Mi lehet a baja ön szerint?

2016.04.02

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nekem ez leírás alapján súlyosabb problémának tűnik. Egy enyhe megfázás  miatt nem szoktak szédelegni, meg mélyről zihálni az állatok, de nehéz látatlanban vizsgálat nélkül véleményt mondani, ezért javasolnék egy kardiológiai kivizsgálást (szívultrahang, EKG és mellkas RTG vizsgálatokat).

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem