Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Ősszel befogadott kiscicánkat a lakásban neveljük, elég eleven cicáról van szó. Másfél hónapja ivartalaníttattuk, vártuk a lenyugvó természetét, de eddig hiába. MOstmár ott tartunk, hogy az ajtó előtt áll, nyervog, ugrál, kapar.( Egyébként biztosítjuk neki, hogy az ablakban üljön és nézelődjön,amit szivesen meg is tesz, akár órákig ) Nem szívesen engedtük volna ki, mert a szomszédban kutya van a kertben, a kert másik oldalán pedig egy forgalmasabb kis út van. Egyszer próbáltuk elengedni, de rögtön elindult az út irányába, így visszahoztuk. Ön mit tenne a helyünkben? Ha ennyire igényli a kintlétet, akkor igenis engedjük szabadjára?
köszönöm előre is

2016.04.03

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nehéz kérdés, próbálják meg lekötni bent a cicát különböző játékokkal, mászókákkal. Esetleg pórázon tudnak vele kint sétálni, hátha az is kielégíti az igényeit.

http://www.fressnapf.hu/termekek/cicaknak/tartas-es-apolas-cicaknak/kaparofak-butorok-jatekok/

A végső döntést Önöknek kell meghozni, de való igaz, hogy egy kinti cicára rengeteg veszély leselkedik, lehetetlen megóvni őket.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem