Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!
A cicámnak hasmensése van és a szeme is nagyon csúnya, előjött a 3. szemhéj. Elvittük állatorvoshoz és 2féle pasztát kapott de semmi változás nem történt. Most antibiotikumot kap de attól is megy a hasa. Az állatorvos azt javasolja hogy vigyük laborba a székletét, de már olyan sok pénzt költöttünk rá hasztalanul hogy nem tudjuk mit csináljunk. Mit javasol?

2016.04.06

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ennél azért több információra lenne szükségem ahhoz, hogy érdemben tudjak segíteni. (mennyi ideje van hasmenés, az milyen jellegű, milyen gyógyszereket szedett stb.). A 3. Szemhéj előesés és a hasmenés is lehet férgességtől,ezért egy féreghajtást mindenképpen javasolnék. Összességében elmondható, hogy diagnózist kell felállítani a célzott és hatékony kezeléshez, ennek pedig az első lépése egy bélsár vizsgálat. Ha ez nem hoz eredményt további vizsgálatok kellenek ( hasi ultrahang, esetleg endoszkóp). Amennyiben bizonytalan, kérjen ki egy másodvéleményt egy gastroenterológus specialistától (pl.Állatorvosi Egyetem).

Remélem tudtam segíteni.

Üdv

 

 

 

 

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem