Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Vásároltam a hosszúszőrü cicánknak Petbalance antihairball malt-soft pasztát valóban szükséges ezt naponta háromszor adagolni naponta? Eddig egyszer sem sikerült rávenni, hogy megegye nemhogy háromszor. A választ előre is nagyon köszönöm!

2014.03.09

Állatorvos

Ha a cica nem eszi meg a terméket, akkor ne erőltesse. Megpróbálhatja a pasztát ételbe keverni. Ha szőrgombócoldót szeretne adni a macskának, akkor próbálja meg a Bezopet vagy a Malt-Soft pasztát. Ezekből a pasztákból megelőzés céljából hetente egyszer kell adni az állatnak, ha van szőrgombóc (a macska szőrt hány), akkor pedig naponta 1x legalább 5 napon át.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem