Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy kb. 2 éves fajtiszta spitz szuka kutyám. Mióta nálunk van (7 hetes kora óta) MINDIG mikor iszik elkezdi visszaköhögni a vizet, és vissza is “hányja” mindig. Állatorvosunk mindig leráz annyival, hogy mohón iszik és félre nyeli, pedig szépen iszik! Ha félre is nyelné, akkor se mindig. Mi lehet ennek az oka?
Köszönöm előre a válaszát!

Üdv.: Anett

2016.04.12

Állatorvos

Kedves Anett!

Sajnos így látatlanban nem tudok mit mondani, egy endoszkópos vizsgálatot javasolnék, ami végignézi, hogy van e bármilyen anatómiai eltérés, rendellenesség a garatban, nyelőcsőben, lágy szájpadláson. Az is elképzelhető, hogy egy altatásos alapos fizikális vizsgálattal kiderülhet mi a baj.(Lehet akár egy kis mértékű hiány a szájpadlásán amin a szilárd étel nem megy keresztül de a víz igen)Nem akarom ijesztgetni, látatlanban meg pláne szakmaiatlan lenne bármit mondani, így azt javaslom vizsgáltassa ki az állatot.

Remélem a végére tudnak járni, mert biztosan nem normális ez a dolog.

üdv

Vissza a kérdésekhez