Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Félperzsa cicám hányásával kapcsolatban már kértem, és kaptam tanácsot Öntől. Szőroldó pasztát próbáltam, du. -tán egyszer szoktam adni kb. egy nagyobb borsónyi mennyiséget. De nagy változás nincsen. Egy max két nap marad el. Ez mindig reggelre jön elő. Ha szőrbuci nem is, de mintha savas lé lenne, ez többször is van. Próbáljam több vagy többszöri pasztával, vagy mást. Nem tudom az Ön válaszai közt vagy máshol olvastam az emberi Quamatel gyógyszer adását. Mit tanácsol? A cica 10 éves és hosszú szőrü. Mivel már nem fiatal lehet hogy ez a probléma már megmarad? Köszönöm válaszát!

2016.04.14

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Lehet próbálni más típusú szőroldó pasztást is, és quamatel mini tablettából napi 2-3* nyugodtan adhat negyed tablettát a cicának, ártani biztosan nem fog.

De a véleményem továbbra is az, hogy ki kellene vizsgáltatni a cicát, mert számos más oka lehet a hányásnak ami a szőrtől teljesen független. Csináltasson vér és vizeletlabort, hasi ultrahangot, esetleg rtg-t és endoszkópos gyomortükrözést. Ebben a korban már tünetektől függetlenül is érdemes egy általános időskori kivizsgálást csináltatni a cicának.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem