Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Pár napja sajnos, eltörött a cicám szemfoga. Voltunk orvosnál Ő megvizsgálta és azt mondta, hogy nem fáj neki (én is így tapasztalom) de mivel idős (20 éves) már kockázatos lenne a műtét az altatás miatt. Mit tegyek, hogy ne legyen neki problémája. Egyébkén a cica nagyon jó állapotban van.
Előre is köszönöm a válasz.

2016.04.17

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Minden altatás kockázattal jár. A rizikó az élet korának előrehaladtával igencsak nő. Én sem javasolnám első hallásra  a műtétet, mert egy szemfog eltávolítás nagy műtét, mélyen kell altatni az állatot, és nem is rövid idő. Elképzelhető, hogy élete végéig egyáltalán nem fog problémát okozni a cicának. Azt megelőzni, hogy begyulladjon esetleg ez a letört fog nem nagyon tudják, de ritka , hogy problémát okoz.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem