Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Pár napja sajnos eltörött a cicám szemfoga. Voltunk orvosnál Ő megvizsgálta és azt mondta, hogy nem fáj neki (én is így tapasztalom) de mivel idős (20 éves) már kockázatos lenne a műtét az altatás miatt. Mit tegyek, hogy ne legyen neki problémája. Egyébként a cica nagyon jó állapotban van.
Előre is köszönöm a válasz.

2016.04.17

Állatorvos

Az előbbiek mellett esetleg még annyit javasolnék, hogy mossák gyakrabban a fogát a cicának, ha hagyja, és amennyiben nem jár nagyon nagy macerával, illetve próbáljanak az ivóvizébe szájvíz szerű oldatot rakni- állatorvosnál vagy állatpatikában kapható kifejezetten cicáknak- ezzel a baktériumok számát csökkentve, talán a fertőzés esélyét is minimalizáljuk.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem