Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Van egy 4 éves border collie kan kutyám, akinek ijesztő rohama volt a mai napon, összeesett (főleg a hátsó lábai ernyedtek el), görcsbe rándultak az izmai, és nyáladzani kezdett, pár perc múlva viszont már semmi baja sem volt. Ön szerint lehet epilepszia, illetve ennek milyen vizsgálatokkal tudnak utána járni? Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel, Bogi

2016.05.01

Állatorvos

Kedves Bogi!

Igen, lehet idiopathicus epilepszia a háttérben, a kor és a tünetek is erre utalnak, de természetesen meg kell csinálni a nagy kivizsgálást, amivel a többi görcsrohamokat okozó betegséget ki lehet zárni. (vér és vizeletlabor, alapos fülvizsgálat, neurológiai vizsgálat és ha teljesen precízek akarunk lenni, és van rá keret akkor agyi MRI vizsgálat.)

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem