Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A cicámnak 5 hetes kiscicái vannak és azt szeretném kérdezni, hogy 7 hetes korában szeretnénk ivartalanítani, de ha a kicsik még szopiznak, akkor nem ajánlott, igaz? És ivartalanítás után 2 héttel fogok kapni egy fiú labrador kölyköt, mennyire lesz nehéz őket összebarátkoztatni, ha a cica 2 éves lesz? Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Flóra😊

2016.05.19

Állatorvos

Kedves Flóra!

Ma már az ivartalanítást olyan pici seben szoktuk végezni-(3-4 cm), hogy nem gondolom , hogy a sebben nagy kárt tudnának tenni az anyában, de az persze nem jó ha nyalogatják a picik. Érdemes lenne a műtétig elválasztani őket. Kezdjék el a hozzátáplálást, és egyre növeljék a kölyökmacska táp adagját, hátha a kiscicák maguktól is abbahagyják a szopizást.

A labrador kölyökkel nem valószínű, hogy sok gond lesz a hebehurgyaságát leszámítva 🙂

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem