Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

A cicámnak macskanáthája van 15 napos, és ciloxan szemcseppet kapott rá az orvostól. Napi 5 alkalommal mondta hogy csepegtessem a megtisztított szemét! Az azonban nem tiszta, hogy szemenként egy egy csepp, vagy valamelyikbe egy és kész. Illetve azt mondta vattával cseppetsem, de úgy látom, hogy nem jut a szemébe semmi. Ügyes cica és tudtam a szemébe cseppenteni a dobozból, úgy is jó vagy mindenképpen csak vattás megoldással töröljem át?
Köszönöm válaszát!

2016.05.31

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Szerintem van némi félreértés. Nedves vattával törölje tisztára a cica szemét és utána mindkét szemébe csöpögtessen 1-1 cseppet. De ha bizonytalan, hívja fel a kezelő orvost, én nem akarok beleokoskodni az ő kezelési protokolljába.

üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem